De laatste dag in NL na 22 jaar breekt aan of niet?

Vrijdag 1 september zal Aboagye Tengorang (zie foto) naar allerwaarschijnlijkheid Nederland uitgezet worden. Na 22 jaar. Door zijn vader meegenomen toen hij 11 jaar was wordt hij nu door de DT&V uitgezet naar Ghana, waar hij niemand kent en de taal nauwelijks spreken kan. Hij is op en top verNederlandst. Er is nog een kleine kans voor hem indien de rechter morgen de voorlopige voorziening om de uitzetting te voorkomen, aangevraagd door zijn advocate Leonie Sinoo, toekent.

Donderdag 31 augustus 2017.

In deze laatste week heeft Occupy nog 5 politieke partijen (CDA, D66, GroenLinks, PvdA en ChristenUnie) aangeschreven.
RTL Latenight heeft belangstelling getoond maar heeft juist deze week geen uitzending.

Occupy heeft Aboagye gisteren nog gesproken. Ook bij hem overheerst ongeloof.

Occupy roept een ieder op die mensen bij de IND kennen, of in contact staan met de staatssecretaris toch vooral proberen hem over te halen actie te laten ondernemen deze dreigende uitzetting op het laatste moment nog te laten tegenhouden.

This entry was posted in Occupy Global, Occupy Nationaal, Occupy Rotterdam News. Bookmark the permalink.