Ze maken me dood als ik uitgezet wordt, mijn laatste kans is dat mensen KLM gaan bellen.

Zondag 16 juli 2017
Door: Gert-Jan van de Vaate

Schrijf op de KLM Twitter/Facebook pagina :

https://www.facebook.com/KLM?ref=ts&fref=

Ik duld de deportatie van Seum Wemimo niet. Als u aan dit internationale misdrijf meewerkt zal ik niet meer vliegen met uw maatschappij. Het vluchtnummer is Maandag KLM 17-7 om 13.30uur naar Lagos. Zorg ervoor dat Seum Wemimo, niet meegaat. Nederland spreekt! En bel de KLM. Dit heeft vaker gewerkt. Blijf ze bellen. 020-5459780, noem het vluchtnummer KLM17-7 en zeg dat Seum Wemimo, niet met de vlucht om 13.30uur mee mag omdat hij heel groot gevaar loopt in zijn land van herkomst. De mensensmokkelaars die hem eerst verleid hebben om zijn eigen bedrijfje te verkopen en dit geld aan hen te geven wilde dat Wemimo eenmaal in Europa drugs zou gaan dealen. Daar moest hij aan meewerken, weigering wordt niet geaccepteerd, en dat wordt hem tot alle tijden aangerekend en omdat hij eenmaal in Europa aangekomen niets meer met die mensensmokkelaars te maken wilde hebben. Hij is weggerend en heeft vervolgens in Nederland aangifte gedaan tegen die mensensmokkelaars.

Tijdens het laatste bezoek dat Occupy aan Wemimo aflegde zei Wesimo: “Ze maken me dood zodra ze weten dat ik terug ben in Nigeria, die mensensmokkelaars zijn hele grote jongens in Nigeria, het zijn drugsbaronnen en zullen me altijd weten te vinden.” Wemimo heeft spijt dat hij in hun mooie valse beloftes is getrapt en de hele opbrengst van de verkoop van zijn eigen bedrijfje aan hen heeft gegeven. Hij ontwierp en produceerde zijn eigen kledinglijn. Er is nog steeds een kleine kans dat de Nigeriaanse ambassade geen Laisser Passez heeft afgegeven, dat zal maandag blijken maar we kunnen het risico niet nemen dit verder af te wachten. Daarom zou Wesimo het zeer waarderen wanneer mensen die dit lezen de moeite willen nemen contact op te nemen met de KLM, de uitvoerder van de deportatie.

Overige contact details:
KLM NV Persvoorlichters
Corporate Communicatie
Mediarelaties (AMS/DR)
Postbus 7700
1117 ZL Luchthaven Schiphol
Tel.: +31 (0) 20 649 45 45
Fax: +31 (0) 20 648 80 92
Mail:
mediarelations@klm.com

This entry was posted in Occupy Rotterdam News. Bookmark the permalink.