Wekelijkse supportactie dc niet meer op zaterdag maar op zondag in 2014

dag 4 007

In het nieuwe jaar zal de wekelijkse lawaai en supportactie bij het Rotterdamse dc op het vliegveld voortaan plaatsvinden op zondag. Te beginnen op zondag 5 januari 2014. De aanvangstijd blijft 15.00uur. Op de allereerste zondag van de maand is er om 19.00uur tot 20.00uur de maandelijkse wake welke haar negende jaar ingaat.

Tijdens de supportactie bij het dc toont Occupy met spandoeken haar steun naar de opgesloten vluchtelingen. Er wordt een telefoonnummer van een hulplijn omgeroepen. Opgesloten vluchtelingen kunnen op deze wijze contact maken met de bezoekgroep van Occupy Rotterdam. De bezoekgroep van Occupy Rotterdam onderhoudt met meerdere opgesloten vluchtelingen contact en gaat geregeld op bezoek bij de mensen.

Wil je een keer meedoen met deze actie dan kan dat eenvoudig door je aan te sluiten en op te komen dagen bij het detentiecentrum aan de Portelabaan. Je kunt vanaf station Mijersplein aan de Randstadrail de bus nemen richting het vliegveld. Er rijdt ook een bus vanaf het C.S. Je kunt ook komen lopen vanaf station Melanchtonweg. Je kunt ook op de fiets of met de auto komen. De verzameltijd van de actie is 15.00uur.

This entry was posted in Occupy Rotterdam News. Bookmark the permalink.